Studio

In 1991 ben ik gestart met mijn bedrijf Linda Rieken Ontwerp. Met veel plezier werk ik al jaren als ontwerper voor veel leuke en interessante opdrachtgevers. Soms in samenwerking met andere bedrijven. Een klein deel van mijn werk is te zien op deze site. De site zal aangevuld gaan worden met andere werkzaamheden, vandaar de naamswijziging naar Studio Linda Rieken.

In 2017 ben ik naast mijn werk de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving gaan doen. Grafisch ontwerpen is een mooi creatief proces waarin je bij iedere opdracht weer iets nieuws leert en ervaart. En iedere keer mag je weer met trots een product afleveren bij een enthousiaste opdrachtgever. Dat proces en die ervaring wilde ik graag delen. Sinds 2018 werk ik ook een paar dagen in de week als docent Mediavormgeving bij RocRivor in Tiel. Hier begeleid ik studenten bij hun creatieve ontwikkeling. Ik geef verschillende vakken, waaronder Grafische Vormgeving, Fotografie en Personal Branding.

Ik werk nog steeds met en voor een groot aantal opdrachtgevers, de combinatie van praktijk en docentschap verrijkt elkaar.